Advertisement

Author Topic: Terrain Builder and mapLegend.png  (Read 758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Horus

  • Members
  • *
Terrain Builder and mapLegend.png
« on: 20 Nov 2015, 00:43:35 »
Hey Guys,

I am trying to make my own map. I am following a YT tutorial and time after time i got a deeper look into how things work. For me it was a lot of testing but i finaly got my files and all that stuff together. :good:
Now - in Terrain Builder - I click the "Layer Generator". First i had few problems with the layers.cfg, but i fixed it pretty fast and now I got another problem wich i cant fix... >:(
It keeps telling me, that i cannot load my mapLegend.png due it "does not exist". Paths are correct, layers.cfg is also correct I asume. The mapLegend.png is in my source folder and layers.cfg is pointing to this pathway...
I got no clue why it wont open my mapLegend at all. ???

Thanks in advance,
Horus

Offline h-

  • OFPEC Site
  • Administrator
  • *****
  • Formerly HateR_Kint
    • OFPEC
Re: Terrain Builder and mapLegend.png
« Reply #1 on: 21 Nov 2015, 11:28:28 »
Unfortunately I can't help with your problem but moved this into more appropriate place (yay, first thread here now  :D ).

Oh, and welcome to OFPEC :welcome:
Project MCAR   ---   FWW2 - Finland At War 1939-1945
INFORMATIVE THREAD TITLES PLEASE. "PLEASE HELP" IS NOT ONE..
Chuck Norris can divide by zero.

Offline respawn

  • Members
  • *
Re: Terrain Builder and mapLegend.png
« Reply #2 on: 05 Mar 2016, 15:06:02 »
i know this is an old post but did you fix it i have the same problem